Specialisaties

Omdat Komen Transport BV zo veelzijdig is, hieronder een paar specialisaties.

Klik op de buttons voor meer info.

Beurslogistiek

Fairs en beurzen brengen altijd hectiek met zich mee; opbouw en afbouw vergen flexibileit van de vervoerder. Al onze mensen hebben ervaring met deze beurslogistiek, bedienen indien gewenst ook zelf de heftruck en spreken hun talen.

Containerverhuur

Heeft U tijdelijk ruimte tekort of wilt U juist voor langere tijd een oplossing voor Uw opslag? Wij verhuren containers  (20 ft en 40 ft) en kantoorunits. Kantoorunits eventueel voorzien van tafels, stoelen en koelkast.

Heftruck op locatie

Soms is een heftruck nodig op een locatie waar op dat moment geen heftruck voor handen is. Vooral als het om eenmalige klussen gaat biedt Heftruck Op Locatie dan uitkomst! Wij zorgen er voor dat wanneer U dat wilt een heftruck paraat is zodat het werk gedaan kan worden en wanneer de klus geklaard is de heftruck weer wordt weggehaald.   Ook is het natuurli

Opleiding

Twee van onze vrachtwagens hebben in de cabine 4 zitplaatsen. Dat maakt de vrachtwagens geschikt om les te geven voor nascholing in het kader van de Code 95. Dat les geven doen wij niet zelf; Westpoort in Amsterdam en ALP opleidingen in Weesp doen dat met onze auto's.   Wilt U dus ook eens met onze vrachtwagen rijden en zijn de uren voor de Code 95 nog niet gema

Opslag

    Voor elke vorm van opslag!

Trailerverhuur

Trailerverhuur is ook een onderdeel van Komen Transport BV. Tautliners, containerchassis (uitschuifbaar of juist vaste 20 ft of 40 ft chassis'), kiepchassis;  Dit zijn voorbeelden van wat er te huur is, zowel voor korte als langere termijn.  Huurkoop is ook een optie voor de lange termijn.    
Powered by: WebBuro WebBuro